13 December 2009

Xtau nk bg tajuk apa.



Ini adalah entri ke-100. Hahah..

Perasan x sejak akhir2 ni aku asyik upload gambar je tp cerita xbyk. Aku sgt2 gembira hari ni. xtau ape yg buat aku rasa happy sgt2.



Actually pg td aku rasa mcm down sekejap kerana seseorang. Tapi xlama sbb aku cuba berfikiran positif n lupakan apa yg berlaku (mksd aku perkara yg buat aku rasa down). So aku main internet puas2 pg td....(mcm xde kaitan ngn cerita).



So xlama lepas tu tiba2 muncul semangat baru dan aku kembali ceria. Wow. Hehe. Ntah ape yg seronok sgt aku pn xtau la. Kedukaan tu datang dan pergi. Aku ni memang ceria orgnya tp kdg2 mmg aku ade 'angin' cket iaitu 'moody' (biasanya kejap je xlama haha).



So aku harap mood aku yg baik berterusan hingga hari esok dan seterusnya. Harap2 xde yg spoilkn mood aku. Kalau ade yg ter'spoil'kn pun harap2 aku xmudah marah n hilang mood. Hihi.



Ntah ape aku membebel dlm entri kali ni cm xde modal je. Alahai. Ade modal tp simpan utk hr esok n seterusnya hahaha. Akhir kalam... sentiasa la ceria n happy seperti gadis di atas ni.

p/s :- tibe2 ade satu mangkuk ni tegur aku kt ym, 'slm' berulang pdhal aku dh jwb lengkap plak tu 'waalaikumussalam' tp msh send 'slm' lg. Aku mula cm nak naik angin tp bertindak cool dulu.

5 comments:

Boneka tak sakit said...

puteri senyum manis marah cute haha
k lah aku na tido bye!!

apa jadah ko post pic baju kahwen nie pelik je,,,

hisham said...

salam...tajuk post ni ..entri yg ke-100.....................tk cre

seimura said...

boneka...
wahh ayat bodek 2 wei.. hahaha...

bro hisham...
wow abg hisham mmg bg cdgn bernas haha..

Dak Wan said...

Tahniah! Dah seratus erk?

seimura said...

dak wan..
tq. haha aku pon xsangka dh 100. aku kn new blogger gitu. wahahah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...