03 February 2010

I AM TURNING 25

Assalamualaikum...

Maaf lama menghilang tanpa entri baru dan xziarah blog kwn2. Aku baru je sampai dari Kaherah. Aku bercuti selama ketiadaan aku beberapa hari. Start hari Sabtu sampai malam tadi.

Best wo percutian aku kali ni..melancong tempat2 menarik. Nanti aku akan upload gmbr2 percutian aku. Weee..
Hari ni aku baru sampai dan masih letih + sakit kaki akibat byk sgt berjalan. Hari ni jugak merupakan hari lahir aku yg ke 25 mengikut bulan Islam iaitu 19 Safar. Aku dilahirkan tanggal 19 Safar 1406 bersamaan dgn 3 November 1985.

Hari ni aku mahu settlekan basuh semua baju kotor sepanjang aku bercuti dan melancong, kemas semula beg dan pakaian dan juga... err...memasak sempena hari lahirku ni..huhuhu.

Sorry sgt2 kerana aku xsempat blogwalking. Aku sgt2 letih, kurang rehat n xcukup tidur. Jadual percutian aku sgt2 penuh. Mungkin this weekend aku akan pergi berjalan lagi heheh.

Banyak gambar2 menarik aku bakal upload. Kalau sempat n aku xtido awal, aku akan upload. Kalau xsempat..esok pg la kot. Hik hik hik.

Ok nak sambung basuh kain n kemas2. Kalau agak2 aku senyap je.. maknanya aku pengsan @ syahid dan masih dlm zon merehatkan diri. Ahaks.

21 comments:

Tawel Sensei said...

Uish berjalan lagi ke hujung minggu ni? Haha, sila la upload yang terkini sebelum pergi jalan lagi ye. Aku nak tengok gambar matahari terbit masa kau kat Sinai tu haa.

P.S. Selamat hari lahir ke-25. Hehe :)

Tawel Sensei said...
This comment has been removed by the author.
fya zainal said...

seimura..selamat ulang tahun ya^^

.alie. said...

selamat menyambut hari warga tua..

nyah ingat kita semuda..
rupanya kau kakak ku..

:P

fiD said...

hye kakak, heee,, patutla dah lame x melawat, hmmm, anta jew dobi... =)

Jard The Great said...

ah.. 5 tahun lagi umur 30.. ehehehe..

♀.รﻨν.♂ said...

ouh.
aku tak sure bufday aku dlm tarikh hijrah.
;p

selamat ulang tahun beb!

miNt said...

hoho^^..

selamat ulang tahun.

ak igt ak sorg je yg bercadang nk guna kalender masihi sebagai azam kalendar tahun baru.

hakhakhak..;DD

ada said...

sanah helwah ya jamilah... :)

aku ingat ko majok.. aku dah add ko kat YM.. FB pon aku add gak..

Boneka tak sakit said...

ceh!!! cuti rupa ye!!

amirah said...

slmt hari lahir

slmt kembali ke blog..hehe

kawie2020 said...

seimura gi sinai... naik bukit tsursina x? uploads pic ek... nak tgk... hehehhehehehe

Ah Fatt said...

aku pun lahir bulan safar
tp x tau hb plak
hehe

abe long said...

wo... beshh beshh besh...
xajak aku skali..
kalo x
leh la ko lanje kau skali
wkakakaa

Ms.Independant said...

kite same baye rupenyer!
Camat ari jadi!
moga pjg umo & murah rezki!

:)

Faarihin said...

owh kakak seimura sudah besar.. hohoho.. (^__^)

la.. pi jenjalan ghupernya patutlah menyepi aje.. huhuhu.. takpe rehat cukup2 ye cik seimura.. (^__^)

seimura said...

tawel sensei....
hak hak hak. ok baiikkkk. akan di upload nanti..

terima kasih...



fya zainal....
terima kasih fya..



alie.....
ye aku kakakmu...

terima kasih..




fid....
ye dik. agaga..
ngee takut baju rosak..



siv....
hahaha aku pun baru tau mase umur aku 18.

terima kasih beb.



mint....
terima kasih. heheheh.



ada....
terima kasih ada.

merajuk kejap je. hehe.

ok tq for the add. hehe




boneka....
jgn jeles. huhuh.




amirah....
terima kasih amirah..



kawie....
mesti la naik. best wo! ok baikk...



ah fatt....
aku rasa ko hujung2 bln safar. kalau xsilap la.



ms.independant....
yeke sebaya? haha xsangka.
terima kasih..


faarihin....
hahaha besar betul.

ok2 terima kasih faarihin.

ber_uwang said...

selamat menjadi lebih matang

hisham said...

salam,...dh tua dh die...huhu...rindu la kt u...lame x nmapk kt alam blog ni...

Faarihin said...

bila mau update ni cik seimura oi.. pi jalan2 lagi ka? hehehe.. (^__^)

蘿蔔糕Jolin said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...