11 December 2009

Ko rasa suara ko sedap???



Semalam umh aku xda line internet. Hari ni pn ptg td bru ada, aku blik dr kelas, lepas asar. Aduhai. Bru nk webcam ngn kwn aku smlm xjd sbb xde line. Hmm..

Aku tgk video2 klip Siti Nurhaliza mase Juara Lagu dolu2 (1996 - 1999). Wahh... kurus btl dia eh dulu. Aku xtau pon..(aku xminat dia so aku xamik tau). Aku cm xcaye je dia sekurus itu dulu. Wow! Hahaha.. Tapi dia mmg cute n cantik la kan walaupun xde mix omputeh ke arab ke. Huhuh.

Aku pun mgkn hmpir jd penyanyi kalau abah xmasukkn aku sekolah arab. Hahaha. Suara aku blh tahan la (cehh). Aku suka gk g karaoke ngn kwn2 dulu time aku keja n baru2 ni blik Malaysia pn smpt gak g karaoke beberapa kali.

Kadang bile org tanya ape cita2, aku ngn berseloroh ckp nk jd penyanyi. Tp ade gk menyokong suh aku jd penyanyi lagu unsur dakwah gitu. Wah3... Dakwah ade byk cara lg bkn menyanyi je. Lg perempuan lak berdakwah ngn menyanyi aku xsetuju sbnrnye. Lebih byk fitnah yg dtg berbanding manfaat n faedah.

So aku ckp aku klu jd penyanyi xmau nyanyi lagu nasyid tp lagu rock. Haha.. Oh tidak2 aku xmungkin menceburkn diri dlm bidang glamor ni nnt Heliza xleh cari makan lak kang. Huahahah. Knp aku sebut nama Heliza ye? Ada ceritanya...hahahah. Lgpun Heliza org nye kecil2 molek cm aku, cute n pakai tudung. Setakat ni xde penyanyi lain secute dia (perempuan n bertudung).

Xpe la.. menyanyi kt bilik karaoke pun ok apa? Lepas gak gian nk menyanyi. Tapi aku lbh suka nyanyi lagu lelaki...hehe. Ade je pic2 mse aku tgh karaoke tp aku xkn upload. Malu doh...hahah.

p/s :- ni semua boneka punya pasal ntah ape2 karaoke kt conference tadi smpai aku wt entri pasal nk jd penyanyi plak.

5 comments:

Boneka tak sakit said...

heheh suara aku sedap tak?? :P hahahaa..

hisham said...

SALAM..NI MUSIM NYANYI KE..BONEKA PN ASIK KARAOKE JE...

jane said...

suara aku sedap n comel...ahakssss...

kuikuikui~

miNt said...

boneka gile!!

paksa org jangan tdo sebab nak suruh dengar die nyanyi.

sengal!


hahahahah..;DD

seimura said...

boneka..
hmm boleh la.. (ayat bodek xikhlas)

bro hisham..
ntah la boneka yg beria2 suh dgr dia karaoke.. kami dipaksa bang..haha..

jane..
wah jane kita serupa..lalala..

mint..
mmg giler, kesian ko nk tdo xleh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...