22 January 2010

Hari Jumaat Yang Indah


Balkoni rumah aku...

Cinabeng!! Aku mula nak maki!! Hari ni Jumaat, skrg kul 12.06 tgh hari dah masuk waktu Zuhur. Tp lum start khutbah Jumaat lg.

Ape yg aku nak maki ialah line internet aku yg tibe2 cam bangsat!! LEMBAP gile bile upload pic n sgt2 buat aku hangin satu badan! Pd hal pg td ok je aku siap blogwalking lg. Skrg ni amat mustahil nk blogwalking sbb line lembap nak mampus!!

Kdg2 line umah aku ni mmg cam cibai. Kdg2 dia akan jd lembap sgt2 dlm 5minit ke gitu la bergantung. Pastu tibe2 laju balik.





Masih di balkoni. Ampaian tempat kami sidai kain.


Kan aku dah kata line umah aku ni bengong! Jap elok jap xelok. Aduyai.. Skrg ni line laju la pulak, cantik semacam. Ah lupakan pasal line tenet umah aku ni. Jom enjoy tgk gmbr2. Weeee..




Pemandangan dari hujung balkoni rumah aku. Bangunan sebelah sana (sblh tembok) ialah kuliah banin (kuliah pelajar lelaki).




Ok aku zoom cket kat bangunan kuliah banin ni hahaha.


Sori xbyk sgt gmbr aku tunjuk. Tunggu entri lepas ni ye. Hari ni Jumaat, cuti so aku duk umah je xgi mana2. Surirumah time la...ngahahahah.


p/s:- suhu tgh hari ni cuma 8 darjah celcius je percaya tak? percayalah..betul ni cuma 8 darjah celcius je wei! sejuk woo..




25 comments:

kawie2020 said...

kenape bangunan2 kat sana nampak buruk2 jer... xde jual cat ek kt saner? hehhehehehehhe

seimura said...

kawie....
hahahaha..mmg cmni lah mesir. old school gitu. diorang sempoi je xteruja nak cat lawa2.

fya zainal said...

owhhhhhh mesti byk bgunan pelik2 yg len kan....snap lah bebanyak^^

nk tgk^^

seimura said...

fya zainal....
hahaha mmg byk. ok2 tunggu entri slps ini ye. hehehe.

amirah said...

sabo2..hehe
pic 2 3 kpg ni pon da ckup
len kali upload g..
barula dpt tau studen perantauan punya habitat

sI tEDI said...

erk!
salam terkesima membaca permulaan entry! erhMmm..
di Mesir?

.siv. said...

mesir mmg macam neh ek?


oit lu mencarut.
tak kene saman ke?
aagagagaa

Boneka tak sakit said...

cinabeng!! RASICT!!! ahahah
lama x dgr org cakap camtu hehe

nampak mcm biasa kalau x cakap 8drjh c xrasa kut camntu!

DaHLia said...

xpayah susah2 nk tunggu line nk post..guna je windows live writer :)

fiD said...

hahaha... kat sane xde P1 w1max, hahaha

streamx pon xde,,

heee

jgn marah....

ade hikmah tue line slow...

Faarihin said...

rileks.. biasalah tu.. line ternet sama cam keadaan bangunan kat sana.. jangan marah2.. cool..cool... hahaha..

cite lagi pasni.. nak tau lagi keadaan kat sana.. hehehe..

patung.simpanan said...

salam...tq 4 ur comment...
byk giles plak tue..hehehehe...
nyway..skung bz ckit...
tp nnt i pown akn comment byak byak byak kt blog u k...

hahaha u x yah teka sex i...
huhuhuhu..
tp klu u pndai teka la..
hahahaha

jane said...

bestnye ko...
aku jeles

hahahaha

.alie. said...

bangunan mesir ni x vogue ae..
xda cat2 kaler macam masia..

kalau nippon dgn dulex ni
mau bakar tikar balik jepun
hik3~

seimura said...

amirah....
hahaha baik2.. terima kasih atas sokongan. cehh..haha.


si tedi....
hahah biasalah emosi cket baru gempak. haha cam poyo je.


siv....
yup mcm ni la mesir.
hahaha gua peduli hape klu org nak saman. hahah.


boneka....
ni ko dh dgr aku ckp haha.
haah kena dtg cni bru dpt rasa. wee...

dahlia....
hahahaha... line oh line sabar je lah.


fid....
tu la kt cni msh pakai wayar da..
xleh potong kwang3..


faarihin....
haah la. haha marah2 kejap je xlama. ok tggu lah entri slps ini weeeee~


patung simpanan....
agagaga xpe2 xkisah pun xkomen blog aku.
ngee... xtau boy ke girl nih.


jane....
haha xperlu jeles. kan ke aku kongsi bersama pembaca ni? lalalalala..


alie....
mesir mmg cmni kuno cket.
cat2 xbrape laku hahaha.

Kapten Luffy said...

pemandangan memang buruk giler --> sama komen lepas

tp sana sejuk. sejuk best bersama tercinta ;p

seimura said...

kapten luffy....
mmg buruk tp aku dh biasa hahaha..
erk?? ayat apakah itu??

joegrimjow said...

bahagian mana 8 je?
sejuk2

seimura said...

joegrimjow....
Mansurah..blh search kt google earth kalau nak tau lokasi lbh tepat. cehh.. haha

Kamsiah said...

putih ja kaler bangunan tu ya....

Solehah said...

unik la..tp btl nampak old town..tp lagi..aku suka..

Faarihin said...

tengah tunggu entry selepas ini.. hohoho.. (^__^)

seimura said...

kak kamsiah....
haah putih je, kaler pudar..


solehah....
haah ala2 kota lama kan?


faarihin....
ok sabar ye? haha

Faarihin said...

yer..yer.. sabar menunggu niiii... hehehe.. (^__^)

seimura said...

faarihin....
ahahaha...dah post dah. weee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...