04 December 2009

Aku ni kejam ko tau tak????!!!!!!!

Aku paling benci menunggu org!!!! Kalau org 2 lambat, xtepati masa...aku blh naik angin sampai rase nak bunuh je org tu!!!

Contoh janji nk ke mana2 la... jumpe kt tmpat sekian2, jam sekian2. Sampai masa dijanjikan...kwn yg kita janji 2 xkunjung tiba. Bkn 10minit atau 15minit lambat tp sampai lbh 1jam!!! Sape xhangin wei??? Dah tu xde bgtau plak ko lmbt 2 knp. Sms ke Call ke ckp ade hal yg buat ko lmbt. Yg lg bangkai xminta maaf plak bile ko lmbt n buat muka xbersalah. Ko tau tak yg aku mcm nak rendam ko dlm kolam najis???!!!!!

Ade 1 peristiwa mse aku form 6 kt Maahad Johor dlu..n Aku deal ngn sorg kwn aku ni, dia nk bwk aku g bndr then tdo umh dia. Bapak dia ngn dia la amik aku. Aku tunggu kt perkarangan blok akademik maahad. Sbl 2 dh call n janji kul bpe semua la...ok...

Mase yg ditunggu tibe n dia n bapak dia xsampai2 lg. Aku leh sabar lg. Jalan sana sini... SAmpai 1 tahap dh 45minit xsampai2 jugak. Tahap kesabaran aku nih dh sampai batasnye. Aku dah mula mendidih.. Ade gak kang muka kwn aku ni ngn muka bapak dia skali aku tumbuk xpun bg flying kick..Aku mst buat sesuatu utk redakn kemarahan aku ni..

Aku pandang sekeliling..Hmm tibe2 aku dpt sesuatu utk lepaskn kemarahan aku. Tau ape aku buat? Aku tendang semua pasu2 bunga kt sekeliling kolam kt landskap Maahad tu. Mula2 satu pasu kecik. Mcm best pulak. So aku terus tendang menendang pasu2 yg lain mcm tendang bola sepak. Xcukup pasu2 kecik, pasu besar pun semua aku tendang. Aku btol2 seronok. Lg2 plak bile pasu2 yg kecik bergolek2 ke sana ke mari.

Ade beberapa pasu pecah n tanah bertaburan. Aku peduli hape. Aku xnak bertanggungjawab atas atas vandalisme yg aku buat. Lgpon xde org tau, xde CCTV. hahaha. Sampai skrg ni xde org tau aku yg buat jahanam kt pasu2 bunga tuh... hahahaha...

So smpai skrg ni aku mmg benci menunggu n rase marah aku blh buat org kecik hati n menangis bile aku lepaskn marah tu. So sape2 jgn wt aku marah sbb aku ni kejam tau tak??!!!!

p/s :- sabar pun ade batasnya gak...aku manusia biasa...





8 comments:

Boneka tak sakit said...

aku tak tau asal tapi cerita2 ko zaman kecik yg kunun ganster sgt tu mcm cute lak hahahaha

terbanyang ko tendang pasu bungan bapak cute wei hahaha

seimura said...

boneka...
aku mmg cute abg boneka... hak hak hak...

Hisham said...

i pn bnci tggu org...nk plak mase ym kita bg salam or buzz die wat dek je...bnci gak tu...tu kifarah...

seimura said...

hisham...
wooo..ade stgh org pun BENCI dibuzz...
ataupun org tu btl2 tgh bz... dah tulis kt status..

Hisham said...

tipu...x caye...

Hisham said...

xde tulis pn bz,,,tau2 snyap je...

seimura said...

hisham...
YG PENTING AKU BENCI DI BUZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boneka tak sakit said...

sama lah benci tol org buzz2 terkejut aku wei!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...