24 December 2009

HAI…..AKU DLM ZON DAY DREAMING….

Wo ape tah aku merepek ni? Gilo apo? Aku keletihan dek kerana kesibukan dr pg smpai mlm. (wow!). so hri ni (25/12/09- khamis- 7.24pg) aku xg kelas qiraat. Takut tertidur dlm kelas…ngeee….

Aku smbil dgr lagu2 nih haha. Tu yg aku kata dlm zon day dreaming. Berangan. Kuang3. Sambil2 mengenang masa silam waktu sekolah menengah terutama zaman form 4 n form 5. Zaman umur 16 & 17 tahun. Mudanya aku! Aku dulu sgt kebudak-budakkan (skrg pun sama) n sgt comel. Huwa3.

Hadui..line internet dh ada tp lembap nak mampos (aku menaip dlm word). Dah 9 ke 10 hari tah xde line ni. Terbakar sungguh. Bkn aku xbayar. Haish nk marah pun xguna aku dh mls nk layan. So aku menyibukkan diriku ngn aktiviti2 lain yg berfaedah..(cheh!).

Day dreaming aku dh sampai kemuncaknya iaitu aku merakam suara aku sendiri menyanyi (rakam gune hp). Aku pasang lagu kuat2 kt laptop n menyanyi / melalak bagai nak rak (bdk2 umh aku semua xde, aku sorg je). Bile dgr blik yg aku rakam..hmm boleh tahan gak suara aku. Merdu jgk. Hahahaha. Perasan kah aku? Sila baca perbualan di bawah…

Comel : jom nyanyi lagu achik n nana gurauan berkasih
Seimura : ok jom aku jd achik ko jd nana

…………………maka kami karaoke lagu tersebut……….

Honey : hoi patut seimura jd nana sbb suara dia lg lembut n halus drpd suara ko comel.
Seimura : hah? Lembut n halus? Ko perli aku ke hapa?
Honey : btol la. Ni dh terbalik. Bunyi mcm cacat. Hahaha.
Comel : ala xpe la kn suka2 je ni
Seimura : haah btol2 lgpun aku mmg suka nyanyi part lelaki
Honey : hahaha. Suka hati korang la
Comel : tp mmg suara ko lg halus drpd suara aku la seimura
Seimura : haha hentam je janji enjoy

Hahahah. Ini adalah kisah benar tp dialog mgkn xseperti perbualan sbnr hihi. Ramai jgk ckp suara aku kalau dlm tepon sedap didengar. Wahahahaha. Aku bkn bangga diri tp saje nk cakap jugak hahahah.

p/s :- entri2 pd hari ini semuanya ntah hapa2…

7 comments:

hisham said...

hye salam..lame x p blog ni..rindu r..hehe...cmner..sht x..tenet prob ke?

abe long said...

waaa...
lame xnmpak..
mane kau tercampak...??/
rindu sama kamu
wakakakakakaka

Boneka tak sakit said...

aku pown rindu juga sama puteri dia punya tulisa dlm blog nampak cute!! walaupow kenyataan dia sorang yg begis mcm bintang tiga
hahaha...

Boneka tak sakit said...

bangkai ko!! buat stamenbt mcm tu! sakit jantung aku!! erk yer ke!!!! mint punya suara manja okay hahaha

jum lah call aku :P weeee.. Tak malo yer aku!!

seimura said...

bro sham...
hehe haah tenet cm ci**i cket la bro. hahah. rindu kt bro jugak hihi.

abe long...
rindu jgk sama bro. line tenet xde 10 hari maa... adehhh....

boneka...
hahahah ko ni boneka ade je idea lawak ko.

Fatt Chin Choy said...

suara ustazah kena ler lembut dan ayu
ter tak?
kekeke

seimura said...

ah fatt...
errr lmbut dan ayu? weeeeeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...