24 December 2009

Kenangan di MAIJ

Aku ngn member aku bual dlm ym dlm ofic (sblm ym di blocked oleh pegawai IT).

Honey : jom main game word racer
Puteri : ah aku asyk kalah je xnak la
Honey : la hbs tu nk main game ape
Puteri : jom main game ni…

Kami pun main game ym, game yg bom bom tu, kat dasar laut. Ala2 minesweeper yg ade dlm windows.

Honey : sial la game ni
Puteri : hahaha
Honey : benci aku asyk mati je
Puteri : haah la mmg sial la game ni aku pon asyik mampos gak

Xlama tu kami buat keja msg2. main game n ym tu saje utk ilang ngntuk n boring. Kejap je. Lg satu… time tu line internet cume ade wktu2 tertentu je iaitu pg kul 8 – 9.30. then tgh hari kul 12 – 2ptg.

Honey : eh dh kul 1
Puteri : haah
Honey : jom g makan
Puteri : aku x g mkn kot hr ni. Keje byk la wei. Byk lg nk kena siapkn ni. Surat2 n kertas kerja.
Honey : peh workaholic siot
Puteri : hahahahah
Honey : ok la aku kuar dulu g makan. Nk kirim x?
Puteri : hm blh gak. Cm biasa la lauk favret aku haha
Honey : haha ok2 tata
Puteri : tata

Mase tu samada akhir 2007 atau awal 2008 aku bru beberapa bln la keja kt situ. Member aku si honey tu praktikal kt situ. Meja kami xla jauh sgt tp mmg slalu ber’ym’ la. Bila kenang2 rase lucu n seronok pulak tmpt keja lama tu. Hahah. Mase tu jawatan aku Cuma pembantu tadbir gred n17 je.

Mane la tau rezeki aku hbs blaja ni dpt keja sane balik dgn jawatan boss iaitu penolong pengarah (pegawai hal ehwal islam gred s41). Ade sorg kwn aku yg keja situ (masuk saing2 aku) ckp cmni kt aku hari tu mse aku balik Malaysia.. “aku doa ko cepat hbs blaja n dtg keja balik kt cni jd boss aku. Blh kita ronggeng sesame. Hahahaha”.

p/s :- aku mmg bercita2 nak jadi boss hahahah

Jumaat – 18 Dis 2009 – 10pm

2 comments:

Boneka tak sakit said...

hehe.. entah apa ko tulis aku baca pelahan2 pown tak paham hahaha :))

seimura said...

boneka...
ek eleh ko. benci aku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...