15 January 2010

Sekolahku..sekolahmu...


Aku xde mood nak tulis panjang2 so aku upload pic byk2. Ni adalah Maahad Fatayat Qiraat Lil Banat. Ni cuma sebahagian bangunan je yg aku tgkp gmbrnye. Memang gersang pasir je ade pokok2 xde kt Maahad nih.



Pintu masuk kelas aku, Thani Takhasus.



Aku selalu duduk meja di baris kedua.



Ini betul2 old-school wei! Meja n kerusi kayu je beb!



Ye Mesir memang agak konservatif n mengekalkan tradisi gitu. Tak berapa moden.

16 comments:

Kapten Luffy said...

budak sekolah rendah rupanya ko neh

seimura said...

ah fatt...
warghh kapten. sabo je aku ko ckp gituh.

fiD said...

bekajar rajin-rajin!

Boneka tak sakit said...

hahaha mcm cilaka ahfat!
owh camtu yer kat mesir!

hehe.. :P
terpk2 pasal entry masak tu! hehehe...

Faarihin said...

suka suasana begitu.. terasa old school slamanya.. hehehe.. (^__^)

Lala said...

cool giler.....mesti ko berterabur je ckp arab...uhuhuh

ada said...

erm.. aku mmg tau persekitaran mesir sebegitu.. :) dulu ustaz2 ustazah2 aku sume belajo kat mesir gaks...

Ms.Independant said...

macam tgk cite2 arab!

:)

seimura said...

fid...
bekajar? ape tuh> kikiki..

boneka...
tah ah fatt mmgm sabo je lah.
uit ape yg terpk2 tu?

faarihin...
weeee mmg old school..

lala...
mmg sgt cool..
ckp arab yg mudah2 boleh la. gagaga

ada...
tp kalau kuliah lain siap ade dewan kuliah yg besar gitu.

ms.independant...
wahhh selalu tgk citer arab ek? bgsnye..

kawie2020 said...

wah!!!! betul2 cam sekolah rendah aku dulu...

.siv. said...

aku teringt sekolah agama time kecik2.
hohohoho

Dak Wan said...

Syukurkan, Malaysia dah jauh maju.


Rainbow Story | Tips Blogging - BOIKOT Widgeo!

Faarihin said...

selalu cukup tempat duduk tak? ker kena kongsi2 tempat duduk?

Boneka tak sakit said...

entry bawah ko nie kata ko pandai masak. pastu bro sham nak rasa ahfat nak rasa..
kalau ko sanggup masakan tuk diorang

aku serius nak rasa hahaha :P

hisham said...

lawa gak klas u ni ek...cam klas tadika pn ade gak..hahahaha

seimura said...

kawie...
kan aku dah kata.. old school gitu. muhahahah..

siv...
weeeeee.... mase kecik2 sungguh indah.

dak wan...
AlhamduLillah..

faarihin...
setakat ni AlhamduLillah msh cukup. hihi.

boneka...
utk ko pun blh..hahah.

bro sham...
old school maaa....gagaga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...