24 December 2009

Kenapa Boneka Tak Sakit calon BF terbaik buat aku dan madu2 ku




pertama sekali mintak maaf lah firdaus coz aku lukis pakai mouse je kt paint. xsempat nk lukis guna pensil n pen. buruk giler tp masih ikut syarat contezz hahahah.

knp ko calon bf terbaik?? sebab ko biol, selamba, lucu, genius, kreatif n mcm2 lg lah.

3 benda yg aku suka pasal boneka :
1) selamba dan gila2, sekepala dgn aku
2) sentiasa riang, ceria dan penuh dgn kelucuan
3) sgt2 jujur n ala2 innocent hahahha

3 benda yg aku xsuka pasal boneka :
1) kdg2 lambat pick up.. ilang sabar btol
2) selalu n kerap sgt salah eja (tp sbnrnya itu cute n lucu walaupun kdg2 xfhm)
3) selalu bangga diri (sbnrnya aku suka sbb itu pun lucu n lawak)

p/s :- aku sekadar memeriahkn kontezz sbb aku tau aku xkn menang. ngahahaha. kpd bro sham, bro ah fatt n bro kawie tolong jgn bg markah tinggi kt aku. hahahaha...

14 comments:

hisham said...

ni leh mempengaruhi juri ni...hehe..nape x menang..nnti boneka p mesir jmpe u kt sane..

seimura said...

bro hisham...
waaa.... part mana yg boleh mempengaruhi juri tu? hahahah.

Boneka tak sakit said...

aku belom baca dah terharu! mampus lah perserta lain!! ko punya palin terbaek! aku sanggup jadi gundik2 bro2 gay tu paksa ko jadi pemenang! weeeeeeeeeee~

seimura said...

boneka...
uik? lom baca dh terharu?? pelik btol. klu ye pun syg sgt kt aku berbanding madu2 lain jgn mcm ni bang. hahahah.

kawie2020 said...

x per.. aku akan failed kan ko.. sebab aku jeles nih.. hahahahahaha

Boneka tak sakit said...

ala bro kawei!!
bro comel kan huhuhu meow~ :P cakar badan!! seap bang!! :)

alamak!! nie bukan disuc komen!! huhuhu..

Fatt Chin Choy said...

ada chance menang ni
kekeke

seimura said...

bro kawie...
wow btol ke abg kawie? yes yes misi berjaya. :p

boneka...
ngeee....aksi gay dh bermula....

ah fatt...
wah aku xsedap ati ah fatt ckp cmtu. dush.

Boneka tak sakit said...

syg bro ahfat! jumpa nak pelok lah dia!!

bro kawie i hate u!!! bencir arrr!!!!

*takpe ko tak menang pown hahah dushx3 *cute wei camtu nak tiru laa

hahaha.. :P

seimura said...

boneka...
hahahaha. yes yes yes. tq2.

Boneka tak sakit said...

ko tak menang seba ko lukis tak cun!
dgn sebab ko jauh!

tapi lebih pada sebab kedua hahaha :))

seimura said...

boneka...
yes yes yes. hahahahah.

Dak Wan said...

Boneka curangs! Hahaha

seimura said...

dak wan...
uiks? curang ngn sape?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...