29 January 2010

AKU MAHU BAWA DIRI.....

Assalamualaikum....

Hmm ntah nape aku rase sgt2 kecil hati skrg. Bukan seorang yg kecilkan hati aku tapi beberapa orang. Tak perlu la aku sebut namanya dan terangkan apa perkara yg buat aku kecil hati.

Aku serius nak bawa diri. Ini mugkin entri terakhir aku setakat ini. Tak pasti bila lg aku akan update. Aku mcm dah malas nak berblog. Esok petang aku akan berangkat bawa diri ke satu tempat. Aku mahu cari ketenangan di sana.

Kenapa tah tiba2 aku jd sgt2 sensitif petang td. Tiba2 jadi mudah tersinggung. Padahal sebenarnya hal itu kecil je tp aku yg sensitif lebih2.

Ah bencinya!!! Aku mcm nak tutup blog ni dan cuma aktifkan blog lg satu. Hati aku sgt2 sakit dan marah. Macam nak lari dari rumah pun ada. Aku dah hilang mood skrg ni. Aku xmahu cakap ngn sesapa skrg ni. Dikhuatiri aku emosi dan marah2 org yg xbersalah.

Maafkan aku kerana wt entri mcm ni. Sorry again. Babai..




19 comments:

ada said...

nape ni weh?? kalo boleh cte best kan?? sebab aku ala2 paham la keadaan orang2 malaysia yang belajar dekat sana..

Ries Lee said...

tak per..
amik mase kau k..

Boneka tak sakit said...

aku ada bca statu sko nak lari dari rumah mcm pelik je!! ko nak lari mana... rajin tol bersukan hahaha...

Moon Death Spell said...

yunk.. nape ni.. plis.. jgn sedih2.,..
saya ada untuk kamu

fiD said...

ko ni seimura, asek emo jew, nape??? pasal org yg pena kutuk blog ni kew???

fya zainal said...

eikkk jdnlah tutup blog ni..susa nk sembang2 T__T sy masey tunggu gmbr yg byk dr kamu d mesir^^

::[si putihpurple]:: said...

hey hey you you!!

pehal ni??

jgn ler tutup..aku baru nk kenal2 ko..

betenang k..take ur time..tp jgn ler ttup ek..

syg ko!! ngeeee:)

seimura said...

ada....
hahah jgn risau, aku dh ok skrg. thnx for caring.. :p


ries lee....
ok2 tq2.. :D


boneka....
tak lawak okay??


cik bulan....
xpe dear, i'm okay rite now. thnx 4 caring.. syg ko.


fid....
hahahaha jgn la marah fid. aku dh ok skrg. bkn pasal anonymous tu bukan.


fya zainal....
xlah xtutup. cuma nk berehat je drpd berblog. sementara je. thnx.


si putihpurle....
tq putih aku dh ok pun. smlm je emosi huhuh.

ok aku xtutup cuma nk rehat je.

syg ko jugak...

.siv. said...

pehal?
PMS?
chill ouh.
you gonna miss me.
eh salah!
i'm gonna miss you darl~
tak care.

Ah Fatt said...

bawalah diri mu kepada ku

Boneka tak sakit said...

lwk apa! ahh.. masih stress ke puteri :P CAK!!!

Solehah said...

sory kalo ada buat salah..x sedar kan sumtimes..mana la tau dok komen2 ada benda x elok tercakap..apapun take ur time fikir n tenangkan diri..harap semua setel asap la eh.

kawie2020 said...

meh larik kat kawie ek... kawie sedia berlari bersama2 siemura... hehehhehehe...

hisham said...

salam...u asal ni..u ok x?

Faarihin said...

rileks cik seimura..
bawa bertendang.. eh bawa bertenang..

pi la jauh2 dulu dengan blog.. bila dah tenang dan minda kembali stabil jenguk2lah ke blog ini semula.. dan update2lah kembali.. saya pun selalu gak jadi macam tu.. tapi lama2.. pasti boleh handle punya.. takpe2.. sy tetap mengunjung di sini dan di sana.. (^__^)

GhOsToNe said...

arap tabah!

Boneka tak sakit said...

wei puteri kenapa lama sgt ko bawak diri!
cukup la aku dah rindu nie!

dah2 meh balkik aku xde feel pown sama ko! meh lah balik!

aku rindu kawan!!

Ms.Independant said...

nape ni dear?
aku rase rami lagik yg amek brat psl ko...
so jgn la membawa dri...
kasihanilah mereka ni...

:)

seimura said...

siv...
ok2 tq2..


ah fatt....
hahaha...


boneka....
hmmm....


solehah....
haha xde pe la. tq2.


kawie....
erkk???


bro sham....
i ok je.. hehe tq2.


faarihin....
hehhe.. terima kasih faarihin.


ghostone....
tq2..


boneka....
suka hati aku lah..


ms.independent....
hehehe tq2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...