05 January 2010

AKU POMPUAN GANAZZZZ

Aku Pompuan Ganazz...

Huhuh tibe2 mcm nak tukar nickname Seimura kpd Pompuan Ganaz. Hahahah mcm bodoh dan poyo.

Nak tau sesuatu rahsia?? Aku dipanggil 'pailang', 'taiko', 'gengster' oleh boys batch aku mase aku form 4 n form 5 dulu. Sungguh kurang sopan panggilan2 tersebut ok?? Biadap sungguh mereka2 ni... (aku gelar mereka budak2 sial @ budak2 paranoid).

Sekolah aku dulu lelaki n perempuan diasingkan kelas. Xcampur tp dr form 1 sampai form 3 je. Form 4 baru campur boys n girls mengikut result PMR kami. Maka nama aku tersenarai dlm kelas 4 Ibnu Arabi yg mana semuanya budak pandai2 belaka. Ntah mcm mana aku leh tercampak kt kelas pandai ni. Mgkn sebab aku dpt PMR 5A dan SC Math A. Kelas paling pandai kelas 4 Ibnu Sina aka Kelas Sains Tulen yg mana cuma budak2 7A, 8A & 9A shj yg layak masuk kelas tu.

Tp geng2 bdk2 sial aka paranoid tu kebanyakannya budak2 nakal lg terjal plus jahat yg selalu wt kes n blaja xbrapa pandai huhuh. Aku ngn sorang lg kwn aku, Jess (bkn nama sebenar) yg digelar pailang.

Terus terang kami agak tertekan disaiko oleh geng2 paranoid. Tp wt selambe je mls nak layan. Kami diam je xpernah melawan pun. Cara mereka saiko kami ialah...asal kami lalu je mereka akan jerit ramai2 "wei pailang lalu, pailang lalu. wooo gengster siot". Dan mcm2 lg lah.

Punca pergaduhan kami ni aku xberapa ingat. Cuma ade satu hari tu la aku dan Jess yg nakal n perangai budak2 ni tulis n lukis kt satu kertas. Dlm kertas tu kami kutuk2 geng paranoid ni sbb suka buat bising kt kelas 4 Arabi time rehat n time prep. Kami xsuka n kutuk kaw2 punya dlm kertas tu. Xcukup ngn kutukan kami siap lukis kartun gmbr mereka yg bangang2 n lawak2.

Oh lupa nk bgtau perangai bdk2 laki ni suka selongkar meja bdk2 pompuan time girls xde. Gila seks! (ceh cm xde kaitan perkataan gila seks tu tp mampos la aku geram). Nk jdkan cerita kami lupa buang kertas ng mengangdungi kutukan n lukisan mengutuk geng2 sial. Adeshhh. Maka diorg terjumpa agaknya n terus cerita kt member2 mereka yg seramai lbh kurang 20org kot geng2 paranoid tersebut.

Sejak tu bermula lah episod disaiko oleh geng2 sial. Lama jgk sampai setahun lebih, sampai form 5. After2 tu mcm dh kurang saiko tp still ade baki2 la. Sampai skrg aku msh membenci mereka n mcm xnak maafkan perbuatan mereka tu. Mentang2 la kami ni comot n kebudak-budakan so suka hati diorang je la nak saiko kami. Ciss!!! Aku benci dgn diorang ni la!!! Siallll!!!

Oleh kerana kebencian melampau pd geng2 sial tersebut, aku n Jess xpernah dtg reunion batch yg diadakan berapa thn sekali tah aku pun xpasti. Malah bile ade jemputan kahwin drpd mana2 girls batch kami pun kami xpernah dtg (lbh2 lg yg kt JB). Sbb kami tahu geng2 sial mst ade dtg kt mjls kawen kwn2 kami. Serius kami benci utk bertemu kembali dgn mereka!!!

Aku rase kalau mereka terserempak ngn aku skrg mst diorang pandang aku xkelip2 n merayu2 melutut nk jd couple hahahahah. Poyo aku. Dush! OPs aku rase cerita aku cm xde kaitan ngn tajuk. Ape tah. Ah suka hati aku la ni blog aku. Muahahahah...

p/s :- Teringat kt Jess n kangen banget sama dia.

15 comments:

Boneka tak sakit said...

hahaahah adesh cute je tgh marah! stamnet akhir tu serius la betol kut! hahah puteri kan cun habis! kompem diorang saje nak usik
bakj gurat!

:P
tapi2 apa2 pown puteri memang suara gangster la! WOW! :P
:))

abe long said...

hahhahaha....

xleh blah la stetment last tu...
tp aku takkan terpedaya ngn ko puteri wakakakakkka

xkn sesekali tergoda nya
wakakakkaa
ces
ces
cs

Dak Wan said...

Abe Long terpedaya? Oh Tidak!!! Hahaha

kawie2020 said...

Ganazzzz... hehehehehe... kawie nk berimaginasi jap camner puteri ganaz dimalam pertama... hahahahahahaha

GhOsToNe said...

huhuh..

baguih lew..

perubahan..

teringin mau tgk kegansteran ko!

hisham said...

mmg u ganaz pun,,,hehe

seimura said...

boneka...
hahaha... ceh ko xhbs2 bodek aku de.. (ikut style ckp org negeri sembilan haha).
ops suara gengster hanya apabila berkomunikasi ngn kaum adam shj. hahaha.

abe long aka pinky boy...
hahahaha..saje bg gempak.
ceh ko xperlu tergoda. ko bdk2 lg xcukup umur.ngahahaha..

dak wan...
poyo je dia tu bajet hensem n macho huhuh.

bro kawie...
erkk?? boleh bygkan ganaznye smpai tunggang terbalik katil. warghhh melampau. sila jgn percaya hahaha.

ghostone...
hahahah. aku sbnrnye sgt lemah lembut..(poyo jgn percaya tu)

bro sham...
hik hik..aku tersipu2 bro sham komen cmni. :p

Kapten Luffy said...

aku suka yang ganas2 neh
WILDDDDDDDD

seimura said...

kapten luffy...
wawawaw... kita sama2 ganaz di ranjang kah??? adeshhh bangkainye komen cmni!! DUSH!!

BuLaN iTu aKu said...

cra penceritaan kau dah menunjukkan kan kau ganazzz...
hehehehhe....
hurmm.. biasa la budak2 yang kelas ujung2 dunia tu memang hyperaktif..
suka kacau idup orang..
nape dioarng suka selongkar meja pelajar pompuan??
pelik tu

seimura said...

cik bulan...
weeeee hahahaha.
kelas ujung2 ek? hahaha btol jugak tu.
kan aku dah ckp diorg tu GILA SEKS! ok ntah la mungkin mereka sgt teruja biler dah dpt sekelas ngn kaum hawa. maklum lah sbl 2 kelas xcampur boys n girls.

Boneka tak sakit said...

begong puteri bubuh komen camtu!! T_T!!!!

seimura said...

boneka...
huahahahahahaha!! ko punya pasal la nih. n BBN punya pasal gak. dush!!

Boneka tak sakit said...

asal lak aku punya pasal lak!! huhu bangkai tol puteri aku nie!! hurm

seimura said...

boneka...
gagagaga... ko ckp aku begong.. komen yg mana satu??? hahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...