16 January 2010

AKU RASA NAK DELETE BLOG... MAAFKAN AKU..

Assalamualaikumwarahmatullah...

Adakah ini mungkin entri terakhir aku?? Aku rasa nak berhenti berblogging sebab aku rase sgt2 sedih, marah, sakit hati dsb kerana...

Skrg (waktu aku menaip ni) jam 10.25 mlm 15 Januari 2010, kat Malaysia dh pukul 4.25pg 16Jan 2010. Hari ni pengunjung blog aku lebih 30 org. Blog aku ni jarang capai pengunjung sebanyak itu. Yang membuat aku bertambah hairan, ramai pula pengunjung dari Mesir (belas2 org). Sbl ni xpernah pun warga Mesir (student Malaysia) view blog aku ni. Kalau ada pun ade la 2, 3 org.

Ini kerana aku xpernah war2 kan kewujudan blog aku ni kpd warga Al-Azhar. Kwn2 blogger aku semua hanya kawan alam maya yg semuanya di Malaysia. Ade la seorang dua kot kwn Mesir yg tau pasal blog aku ni tp bukan pembaca setia.

Aku sgt2 terkilan dgn komen2 drpd anonymous commenter berhubung entri ini . Apa tujuan bg komen mcm tu? Nak hentam aku kah? Dah le pengkomen xdpt dikenal pasti siapa dia. So berani la mereka bg komen mcm tu ye? Aku xtau mereka tu blogger atau bukan tp yg pasti aku sgt2 berkecil hati.

Pesanan buat anonymous commenter :- Aku mungkin kenal korang, mungkin juga tak kenal. Ini blog aku so suka hati aku la aku nak tulis apa! Aku ade ganggu hidup korang ke jahanam? Ada?? Sekurang2 nya aku xhipokrit mcm korang ni bangsat! Aku menulis sekadar luahkan rasa hati dan mmg dtg dari hati. Aku tak berpura2 dan aku tunjuk inilah diri aku sebenar. Kalau betul la xpuas hati n nk bg teguran xperlu kata2 pedas dan pedih mcm tu dan xperlu jd anonymous!! Korang ni BACUL OK?? Kalau betul berani dan PENDAKWAH konon2nya...sila tunjuk dirimu sbnr. Jgn berselindung di sebalik id yg xdpt dikesan! Sila minta maaf dgn aku atau aku tak redha dgn korang!! Ini serius!!

Makhluk2 ni benar2 merosakkn mood aku ptg td lepas balik dari rumah kawan, bile aku tgk blog aku n tgk komen.... eh?? Xsangka la kan ade anonymous reader gitu n lbh xsangka la komen yg mcm sial n mcm bagus diberi. Dan bile tgk widgeo aku lbh2 xsangka seramai 13org dr Egypt view blog aku. Mujur aku xpasang traffic n ip address, kalau x mgkn aku dh dpt kesan dari mana. Gerak hati aku yakin mengatakan pengkomen2 misteri tersebut mmg student Mesir nih. Tp xtau la kalau bukan. Aku tetap nak maki. Sial la korang ni tau tak??!!!

Kepada kwn aku yg aku cerita dlm entri tu, andai dia bace blog aku n entri ni...aku minta maaf banyak2 andai kau tersinggung. Aku sayangkan kau dan aku xpernah pun buruk2 kan kau dlm tulisan aku. Aku tahu kau mungkin dlam situasi yg sulit n sukar pd waktu itu so aku maafkan n redha je. Tapi aku insan biasa yg xlepas drpd perasaan marah n xpuas hati so aku tulis kt blog. Jujurnya aku xberdendam atau apa2. Aku benar2 sayangkan kau sahabat. Maafkan aku sekali lagi.

Kepada rakan2 blogger, aku pun sayangkan korang. Terima kasih kerana sudi membaca n berkongsi kisah hidup aku, cerita aku dan emosi aku. Maafkan aku jika ada yg terasa, tersinggung, terkecil hati dsb dgn aku. Maaf sgt2. Aku hanya manusia biasa yg amat2 tidak sempurna. Mungkin benar aku nak delete blog n hanya jd silent reader blog kalian. Maafkan aku sekali lagi...

Dengan ini aku selaku pemilik blog ini mahu memperkenalkan diri tp maaf xde gambar nak tunjuk muka aku yg kacak ni...

nama : Siti Nurfairus Binti Tolip
tarikh lahir : 3 November 1985
asal : Johor
status : single
ym : putericahayapermata_seimura@yahoo.com & racunsakti@yahoo.com

Sekian terima kasih.

p/s:-
mood ; agak stabil skrg
suhu malam ini ; 9 darjah celcius
waktu skrg ; 11.20 pm
blog aku lg satu; blog lukis2


17 comments:

fiD said...

ala, jgn la camtue,, kitorang t nak tawu keaadaan kat mesir gak,,,hmm

ala, tukar je setting komenter tue, jgn kasi annymous boleh komen, setle!

hisham said...

salam...putri...u sbr k..pedulikanla ape org nk kate kt u..i kn syg u...pls...jgn delete...dh tu..p komen en3 i...tk cre

Faarihin said...

Alahai.. nape sampai nak tutup plak.. janganlah kak.. eh tetiba terpanggil akak.. hehehe.. (^__^)..

rilek2 sudah.. sekejap aje dia org tu.. tak ke mana pun isu tu.. biarkanlah.. jangan sampai nak tutup blog.. biarkan aja blog ni.. pergi tenangkan diri dulu yer... nanti bila dah ok.. kembali mengganas di sini semula.. hehehe.. (^__^)

p/s: nama ayah seimura tolip eh.. nama ayah saya pulak talip... (^___^)

::[si putihpurple]:: said...

alaaa...xyah laa..jgn laa..
bese laa..asam garam idop..
kite xleh nk puaskn hati sume org..
n same goes to them..mereka pon xleh nk puaskn hati kite salu..
kne same2 tolak ansur la ek..
kadang2 terlanjur kate jgk..
tp..harap xberpnjangan la ek..
people said.."nobody is perfect.."
chill beb!! syg ko!!

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

klu tutup nnt mesti boneka marah.
eh tp boneka pun slalu mcm tu haha.
klu tutup nnt kte marah haa.

.alie. said...

alie prefer org kondem kat dalam blog..

sebab alie pernah kena kondem oleh geng2 silent ni kat luar~siap tabur fitnah lagi..

nasib baik kuat~in da same time jadi femes..hahahaha

sebab tu sekarang nyah pakai identiti anonymous..
hu3~


biasa la tu,ignore je..
duri dlm daging busuk tu sume..

.alie. said...

alie prefer org kondem kat dalam blog..

sebab alie pernah kena kondem oleh geng2 silent ni kat luar~siap tabur fitnah lagi..

nasib baik kuat~in da same time jadi femes..hahahaha

sebab tu sekarang nyah pakai identiti anonymous..
hu3~


biasa la tu,ignore je..
duri dlm daging busuk tu sume..

Boneka tak sakit said...

puteri entry mana nie.. aku nak baca komen dia!
adeshh memang camtu sbnr.. kdng2 ramai yg suka kondem dan bersangka buruk!

aku nak tau mcm2 pasal ko..
aku rasa kalau takat ym. xcukup aku megenali ko

tapi apa2 pown puteri ko rilek dulu..
jgn melatah sgt!

entahlah!!
sabar la.. puteri.

kawie2020 said...

seimura rileks2 dulu... kawie rasakan kalau seimura tutp blog ni, mungkin anynominous tu lagi suka...

so naper kita nk hentikan bende yg kita suka buat kerana seorg yg kita sendiri x kenal pun... biarkanlah ngan pengomen cam tuh kerana dy x berani bersemuka ngan seimura pun...

seimura jgn mengalah ngan org yg dayus.. x macho arr...

senyum2 tau... mana lah tau kot2 senyuman seimura bleh menyebabkan org tu panas lagi... hehehehheehe

Dak Wan said...

Nak tracing ip? Buang widgeo tu guna http://www.e-referrer.com mana datang dorang tu ko bleh tau. Then, be banyaklah sabar ye? Unknown-mouse ni memang sengal.

Faarihin said...

datang nak bertapa kat sini.. sila jangan delete yer tuan umah.. hohohoho.. (^__^)

seimura said...

fid...
hmmm yelah nnt aku fikirkan.. tq.

bro sham...
msh dlm pertimbangan..xtau lg. tq.

faarihin...
xtau la nk kata.. masih berbelah bg. kang slah tulis ade yg tersinggung n mengata lg. tq.

si putihpurple..
tu lah aku sabar je ni. syg ko jgk. tq.

violet...
cik rai jgn la marah.. hehe. tq.

alie...
ohh yeke pernah alami cmtu. yup mmg busuk kan diorg ni? tq.

boneka...
yelah aku mmg tgh sabar ni sbb tu aku diam je. tq.

kawie...
hehehe. xpe tgk lah dulu mcm mana nnt. tq.

dak wan...
unknown mouse? hik hik. xpe mmg tgh sabar la ni. tq.

seimura said...

faarihin...
hehehe terima kasih..

master teddy said...

oish..br nk dtg bertapa kt cni.xkn nk delete da kot.wat bodo je ngn lalang2 tu.blog kte,ske ati kte la.dorg tu jeles xd blog tu ;P

seimura said...

master teddy...
hehehe yelah cik teddy. btl la kot diorg jeles. hihi. tq.

Kapten Luffy said...

siti nur fairus ku :)

seimura said...

kapten luffy....
ye abg zalie... hihihi
sori baru perasan hari ni ade komen last nih adehh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...