06 January 2010

AKU TIADA IDEA



No idea untuk buat kartun. Melukis mmg senang tp nak cari idea utk kartun satu muka surat tu yg susah. Lg2 pulak kalau konsep komik yg islamic n ade unsur pengajaran. Maaf bos (encik lagendaseni)
, aku benar2 xde idea laaa.

Aku suka lukis gmbr/kartun awek xpakai tudung tp bukan seksi. Tp kalau komik islamic kena la lukis awek pakai tudung n tutup aurat dgn sempurna. Lebih2 lg student2 Al-Azhar (girls) semua pakai jubah n tudung labuh.

Serius aku rasa terbatas untuk berkarya bile kena ikut syarat2 tertentu. So aku xbanyak hantar karya aku utk Al-Fityan walaupun aku salah seorang kartunis komik tersebut.

Tapi aku tetap melukis utk kepuasan diri walaupun xhantar atau xpublish di mana2. Saje2 nak seronok2 melukis. Heheh.

oK aku rase entri kali ni sgt2 boring n meraban. Hohoh.

p/s :- pg td aku berangan menyanyi2 depan webcam siap rakam lg. hahahah.

17 comments:

Kapten Luffy said...

eh ko add ym aku lagik!

sila lukis muka aku pleaseee. ;p

Boneka tak sakit said...

huhuhu ngada lah ahft tu!!
ko lukis okay sbnr yer kira ada style laa tu yg penting

tapi aku tgk ko mcm berhati2 tol buat line hehe
:P

apa2 pown kan aku suka sgt najk tgj p/s tu hehehe :))

seimura said...

kapten luffy...
hoh?
ko dh buang id aku ke?? ciss.
ok aku ade dua id. ko add aku racunsakti@yahoo.com
boleh tp ada bayaran maa...haha

boneka...
weeee style aku cm jepon cket.
mane ade hati2. comot tu woi.
wahhh ko nk tgk aku berangan nyanyi2??

Jard The Great said...

ehehe.. berbakat melukis rupanya..

Boneka tak sakit said...

aku nak sgt2 sampai igt ko cakap betol!! huhuhu sedih yer itu angan2 semata2 :((

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

nanti bagi angan2 tuh jadi betul lah. sian nya boneka haha. tp teringin gak nak tgk nih hahah

Ms.Independant said...

nak tgk yg ps tu!

:P

seimura said...

jard...
hahaha..biasa2 je xla berbakat sgt huhuh.

boneka...
err xleh2 bahaya. ko blh kena sawan nnt.

violet...(pnjgnye nickname)
hahaha boneka saje je tuh. ok kalau girls nk tgk aku mmg bg. hahaha.

Ms.Independant...
blh2 tp jgn ketawakan. ngahahaha..

ber_uwang said...

meh tengok video yang nyanyi nyanyi tu

GhOsToNe said...

sgt x pandai melukis..

sedeyh..

seimura said...

pakcik ber_uwang...
waaaaaa.....xmau2 sy malu!!!

ghostone...
err yeke? ala xpe la bkn semua org berbakat n minat melukis. huhu.

Faarihin said...

suka gak main lukis2.. tapi reti lukis alien aje.. huhuhu.. (^__^)

wah kartunis ghupernya si seimura ni.. cayalah..

seimura said...

faarihin..
hahaha..alien pon kartun jugak. layannn je..
hohoh..kartunis kampung je kata org. hahahah...

Faarihin said...

ecey.. merendah diri plak seimura ni.. yg pasti kamu lagi hebat dari saya.. teruskan usaha.. nant dah siap komik.. kasi satu komik free kat sy yer.. hehehe.. (^__^)

seimura said...

weeee cik faarihin. btol sy xpandai sgt. adehh..

Faarihin said...

biasalah tu kan.. yg hebat2 memang slalu merendah dri.. takpe2.. good luck yer.. setia menanti komik dari seimura ni.. hehehe.. (^__^)

seimura said...

faarihin...
adehh mane hebat huhuh. terima kasih byk..ok nantikan post slps ini. ngeh ngeh..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...