14 November 2009

muka aku ada iras2 ueto aya??

kuing3...amende la aku merepek ni? ahaa.... ade satu citer best nk kongsi..

smlm nurul tumpang guna laptop aku utk ym ngn kwn dia. ade hal pntg la 2. aku mmg xon ym kt laptop, gune hp je. n mase 2 mmg aku xsurf internet. tp laptop aku sntiasa on je. kt laptop aku ni, aku letak pic ueto aya (artis jepun) yg sgt comel..(comel sgt smpai rase mcm nk cium je..muahahah...tp aku bkn less ok?). pic 2 ueto aya rmbut pendek, pkai bju putih. mmg cute sgt2 (pemberitahuan, dia sebaya aku. heheh..)

then bile nurul tgk background desktop aku, spontan dia kata.."ehh ingatkn akak td. mcm muka akak laa..". waahhh...terasa kembang kuncup aku. bangga betul. wahaha. aku mmg minat awek comel nih. mana2 artis jepun n korea yg cute2 sume aku minat (aku ni songsang ke? poyo btl). tp ueto aya ni plg aku minat sbb dia sempoi n xseksi sgt cm artis jepun lain. n kecomelan wajahku (hah???) mmg ade iras2 wajah dia cket. wahh perasan betul la aku ni. mmg poyo yg kesangatan. aduhai. (layankan je otak aku yg biol ni).

hehe. smbg cte pasal td. mula2 aku xdgr sgt pe nurul ckp (ceh, xdgr ke buat2 xdgr? lempang kang). xde la. mse dia ckp 2 aku tgh bercakap jgk so dgr xdgr gitu (hek eleh, ko mmg poyo). so aku tanye blik "ape ko ckp td? muka aku sama cm muka dia?" (aku dh bangga tahap gaban mase 2). dia jwb, "haah sama. rambut pendek sama". (ehh terbagitau org lak aku rmbt pendek..appa raa..). aku smbg.."huhu, part mana plak yg sama 2?".act aku msh xpuas hati akan kesamaan (mcm add math plak kesamaan) manakah yg dimaksudkn oleh nurul. then dia jwb "part bibir ade cket, mata, bentuk muka, tp hidung lain cket la.. mls je nk ckp kang akak lg bangga plak". mksd dia 2 hidung aku lg mancung drpd hidung ueto aya 2. ya ampun aku mmg perasan xhbs2..(peh.. ni yg wt aku terus rasa bangga tahap maksimas).


kuing3. aku msh rase bangga berbunga2 mcm terbang di kayangan bile dipuji seiras artis ( ni adalah sbb aku yg biol lg poyo). huahahah. tp klu korg nk tau korang seiras selebriti mana, layari www.myheritage.com. upload pic korg kt c2 n diorg(diorg ke mesin ke software) akan proses time 2 jgk n terus dpt result. setakat ni yg pnah aku cuba kt pic2 aku yg comel (pic candid wk2 hodoh jgn upload plak), resultnye kebanyakan artis mata sepet. err... cam ayumi hamasaki, song hye kyo n sape tah lg (ceh..nk artis muka serupa semua yg lawa2 n comel2, mmg perasan). hahaha..suka hati aku lah, ni blog aku..(merujuk ayat sarah). lalalalala...


p/s :- selamat mencuba di laman web www.myheritage.com

4 comments:

kawie2020 said...

hehehehe.. jom kenal leh? hehehehehe...

kawie2020 said...

ade YM x? hehehehehe...

Boneka tak sakit said...

hahaha aduih!!! pandai je bodek nak pijam laptop punya pasal kan!!

nurul2
bijak2

bgi aku awek jepon tu tak cun sgt pown

seimura said...

kawie2020...blh ja kenai. add aku putericahayapermata_seimura@yahoo.com - ym aku... heheh..


boneka tak sakit.... hek eleh. ko jeles la tuh. sape ckp cun. kan aku ckp comel. lalalalala....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...