15 November 2009

itu bukan aku laaa.....

Aku cuma nk mengimbas cket2 cerita lalu( xla lama sgt dh berlalu..nk cerita jugak).

Hari 2 lepas2 exam je aku terus balik malaysia ngn faridah. Si faridah blik awal cz nk kawen sedangkn aku balik awal sbb abah yg suruh blk awal cz nk uruskn maybank aku (nk matikn asb). Aku n faridah blik tanggal 18hb mei, mmg plg awal antara kwn2 yg lain.

Tapi rupa2nya ramai salah fhm bile aku blk awal. Semua ingat aku bertunang n kawen. Aduhai...ape sbb diorg kata gitu eh?? So ble kembali pulang ke mansurah ni..ramai plak yg tanya... "eh..xde tanda ke (cincin)?". "balik hr 2 tunang ek?". "balik kawen eh?". "balik berdua (ngn suami) ke?". dan byk lg soalan2 sebegitu diajukn kpdku.. Waaaaa.....apa semua ni???

Aku sungguh tidak faham kenapa gossip ni blh tersebar dgn begitu meluas di bumi mesir nih. Kelakar betul (tibe2 aku rase aku mcm selebriti plak...). Pd hal yg ramai kawen 2 org lain, aku xtermasuk pun. Ntah apa2 diorg ni. Kalau btl aku kawen, aku akn bgtau la..xkn sorok2 (ceh perasan artis pula). aku kdg2 smpai jd tensen bila org asyik tanya tp aku cool aje la. Xkn nk marah2 plak. Aku kan hot. Eh salah. Aku kn cool. (aku cool n rock..wahaha).

p/s :- So apa status aku skrg? jeng jeng jeng...

5 comments:

Boneka tak sakit said...

ko janda muda
aku ceraikan ko!! ekeleh.. mcm bagus je nak makret status lak ko!!

tak sedar diri dah couple ap!! bawak i balik rumah ibu i!!

kawie2020 said...

hahahahaha... boneka oh boneka! jgn layan dia sgt.. hehehehe...

ko status bujang ek... hehehehe.. bleh la kite couple..

seimura said...

boneka tak sakit...
apa? ko ceraikan aku? nsb baek msh janda berhias. huahahah.....

kawie2020...
aiseh.. aku malu ngn budak2 pandai lg intelek mcm ko nih. i xlayak u... auw...

kawie2020 said...

aku budak kampung jer ... aku masuk meminang ek? hehehehehe.... kite kan dh sama2 sepet nih... yer.. yer.. hehehehehe..

seimura said...

hahaha... abg kawie ni... malu i....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...