10 February 2010

MAAF MAAF MAAF

Assalamualaikum...

Maaf maaf maaf kawan2. Rumah aku xde line internet dah hampir seminggu lamanya! Ni aku kt cc.
Hai kesian kan aku? Aku dah macam nak bunuh diri tau tak?? (MENIPO!!).

PC yg aku guna ni pulak.. keyboard susah gile nk tekan!!!!! geramnya aku!!! aku malas nk tukar pc. cibai!! sabar, sabar, sabar lah wahai diri!!

Tp aku dah taip kt word entri2 pasal percutian aku hari tu. Hmm..dah BASI okay sebab dah lame tp ape blh buat..line tenet macam sial!!!!

Kasihani diriku....

Mulai bulan depan, aku dh decide dgn bdk umah aku utk isytirak internet ngn umah sebelah, dah xmau amik dgn arab yg skrg nih. Kami btl2 dh hilang kesabaran.

Aku dah le tgh cuti mid sem ni. Boring giler tau tak bile xde internet ni. Adeshhh!!! Aku cuti sampai 20hb Februari ni.

Lagi satu, hari ni patutnye aku berada di Kaherah bg perjumpaan krew Al-Fityan tapi aku xpergi sbb xde kawan n aku pun xde mood nk gi meeting tu. Ye aku kartunis Al-Fityan yg nampaknya kurang berikan komitmen bila xmau dtg meeting. Suka hati aku la! Aku malas! Buat la kat Mansurah baru aku datang. Haha suka hati aku je pd hal sebelum ni dah pernah buat kat Mansurah pun.

Sori aku xsempat blogwalking lg. Terima kasih pd sesapa yg masih sudi jenguk blog aku walaupun lama xupdate. Ngeeee. Aku terharu betul la dgn pembaca setia blog aku ni. terima kasih byk. Aku sayang kamu...

Aku masih bengang ngn line tenet umah aku yg bangsat tu!! Please sape2 tolong tenangkan aku sebelum aku bakar kedai arab yg aku amik tenet ngn dia tu! Nak aje aku letupkan kepala dia!!

Permintaan. Sape2 yg sudi kirimkan komik kreko ke alamat aku kt cni boleh tak? Aku rindu nak bace Kreko. Kalau sape2 baik hati sudi pos ke cni...boleh la bg ke alamat ini;

Siti Nurfairus Binti Tolip
No 4, Malaysian Student's House,
Abu Al-Futtuh Street,
Utubis Jadid, Mansoura,
Egpyt.    <----------- alamat Mesir memang xde poskod.

Ceh aku memang xmalu mintak! agaga..  Kesian la kat aku wei...aku duk jauh ni...dah tu asyik homesick je akhir2 ni.. Sungguh kasihan.

Oh ye. Malam td aku tdo awal, kul 7.15 mlm lepas solat Isyak. Then bgn kul 2pg n sampai skrg masih xtido lagi (skrg kul 12.45 tgh hari). Dan mlm ni rasanya bakal tido awal cm smlm. Muahahahah.

okay aku nak layan anime Bleach pulak. Babai!!

p/s :- nak duk cc sampai malam boleh tak? melampau hak hak hak.







9 comments:

fiD said...

lol. kesian kamu nur,,,

hmm, xpewla...

ape kate p mryp seluruh mesir?????

Boneka tak sakit said...

hmmm sian ko!! asal ko xjoin diorang atless masa ko terluang..

ah aku tak minat langsung karoke tu! ah ko suruh pika bawak balik tuk ko dia balik malaysia nie :P

seimura said...

fid....
memang kesian kan?
xpe lah aku dh puas berjalan ke Sinai hari tu.


boneka....
kan aku dh cakp suka hati aku la aku xnak join!

kau ni dah la salah eja!! ko tgk balik entri aku tu bace betul2 n eja betul2!!

adeshhh!!!

Ah Fatt said...

ko nak kreko edisi baper? aku dah ler x baca

haha

Faarihin said...

alahai keciannya cik seimura ni.. rileks2 jangan dibakar cc pak arab tu..

saya ada majalah kreko.. nak edisi yg keberapa? edisi baru tak adalah.. dah lama tak beli.. hahaha..

dah de fulus, saya nak kembali melanggan kreko dengan arena komik.. hehehe.. (^__^)

miNt said...

hai nur~

ngahahahaha..;DD

bakar!! bakar!!

org kt meleysia bakar gereja ko bakar cc pak arab.

hahahaha..;DD

Ms.Independant said...

alahai ciannye die...
jgn bakar weh...
kang tak psl2...
ko kene tahan takley balek msia kang!
huhuhu

:)

ada said...

ahahahahahaha.. aku gelak.. aku tak nak tenangkan ko...

harap bersabo k?? ko kan sekolah kat mesir.. jgn marah2.. kui3..

seimura said...

ah fatt....
1 januari 2010. boleh pos? heheh.


faarihin....
memang kesian..

oh nak pos ke? hmm yg lama pun xkisah lah janji kreko. hak3..

aku pun dulu pembeli setia kreko dan arena komik..



mint....
hai cik mint..haha

wo bukan setakat nk bakar, mcm nak bom je terus! huhuh.


ms.independant....
kesian akn aku??

hak3...saje je tunjuk ganas konon. agaga...



ada....
hahahaha xpe gelak je aku xkisah.

masih dpt sabar lah ni. kalo x dah meninggal arab tu aku bunuh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...