26 February 2010

JEJAKA CHINESE / JAPANESE LOOK


p/s : Maaf aku menghilang beberapa hari kerana ada bengkel di Kaherah. Aku berada di Kaherah sejak Isnin lalu. Ptg td kul 1 baru aku sampai Mansurah. Entri ini adalah entri simpanan dlm word kalau2 aku sibuk dan xsempat post apa2 entri terbaru.

Serius aku sejak kecil memang minat mamat muka cina. Hohoh. Taste aku mmg mamat muka cina. Heheh.

Aku mmg mudah ‘jatuh hati’ atau ‘jatuh suka’ bila pandang jejaka Chinese look atau Japanese look. Hak hak.  Pendek kata mamat mata sepet lah. Agagaga.. (adakah ini bermaksud Korean look pun termasuk?)

Bukan setakat muka cina atau jepun, malah rambut pun sama. Halus, lurus dan lembut. Ditambah lak ngn kulit cerah. Memang aku blh jatuh chenta hak hak hak. Ops.. maksudnya aku suka tengok mereka lah. Hensem, comel, sweet. Okay musti org kata aku pompuan gatal. Ah peduli apa aku! Hahahah.

Persoalannya adakah mereka juga boleh jatuh hati pada aku? Huahuahua. Ade gak kawan2 kata muka aku pun Chinese look tapi aku rasa itu dusta! Huhuh. Mungkin sebab mata aku yg agak kecil dan sepet tp aku rasa xde langsung wajah Chinese tu! Menipo lah diorang nih. Dush!

Mamat Japanese look yg paling aku ‘poja’ ialah abg Douglas (vokalis Hoobastank, beliau mixed Japanese n Scottish). Selain beliau, mamat Taiwanese iaitu abg Ken (F4). Lagi sorang Alex Yoong. Weeee hensem nya mamat2 ni!!

Aku merasa amat bangga jika ada jejaka Japanese look atau Chinese look mengurat aku agagagaga…. Ops sorry aku bukan promote diri sila abaikan ayat poyo tersebut huhuh.

Taste aku adalah begitu. Taste anda pula bagaimana? Lalalalala~


6 comments:

amirah said...

wa..taste oversea..hik2

miNt said...

ak suka muka melayu.
pure melayu.

hihihi^^

member kutuk ak ni cindian.
cina+india.
sebab mata ak sepet tp kulit ak gelap.

sebenarnya ak siam+pakistan.

hakhakhak.^^

nursarah said...

hahahah! ingat lagi tak cput? abg chinese look, adik pun chinese look. ekekeke

seimura said...

[ amirah ]

ngeee hahahah. taste je oversea tp aku bukan taste mereka. agaga...



[ mint ]

weee kau lah gadis melayu sejati. hak hak.

ohhh ade gak istilah cindian tu lawak sungguh. hahaha..


ohh siam pakistan mmg chantek wo...

hak hak..



[ sarah ]

agagaga.. musti la ku masih ingat.

kau ni sarah jgn la kantoikan kisah silamku. malo aku dgn pembaca2 blog aku ni. jatuh saham aku! muahahaha!!

Moon BlooDy Spell said...

hehehe....
ni mesti minat mata sepet ni

seimura said...

[ cik moon ]

ahahahaha....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...