10 July 2010

You Can Go If You Don’t Like!!


Assalamualaikum..

Okay grammar kat tajuk entri tu macam ada salah tapi tak pe janji orang faham. Hahahah. Gila sempoi gua nih. :p

Pengumuman, pengumuman. Pembetulan, pembetulan. Aku tak jadi nak ke Cairo hari ini tapi esok petang  (Sabtu) lepas Asar insya-Allah. Mungkin sempat la nak tengok final worldcup pada malam esok. Go Spain, go! Hahahah. Dan seterusnya bertolak ke satu tempat untuk bercuti dan berjalan seusai world cup 2010 tamat dan mengetahui champion nya. Muahahaah..

Apa?? Itu pun nak bagitahu kat semua orang? Hey, suka hati aku lah. Kalau kau tak suka, kau boleh blah okay? Ye memang aku nak bagitahu just sebagai makluman kawan-kawan aku, bukan nak BAGITAHU SATU DUNIA okay??? Kalau dah satu dunia tahu pun apa salahnya?! Ada aku susahkan hidup kau?!

Hey, kenapa marah sangat ni? Macam terasa dengan someone je? Hmmm… lebih kurang begitulah. Who? Hmm.. ada laa..

Ini blog aku dan suka hati aku nak tulis apa. Ini wall aku so suka hati aku nak tulis apa-apa status pun. Wall? Status? FB la maksudnya tu. Dan aku benarkan sesiapa sahaja boleh beri komen pada status aku walaupun bukan dalam friend list aku.

Maafkan aku kalau ada sesiapa terasa. Blog aku walaupun tak glamour tapi aku tahu ramai yang baca walaupun bukan follower aku atau pun bukan blogger. Sebenarnya aku agak segan, bukan bangga. Ngeeeee… Maaf semua, saya bukan artis tapi boleh je nak minta autograph, saya boleh beri. Apa? Nak jadi kekasih saya? Saya minat kaum sejenis la, macam mana ye? Sorry…this page is available for adult only. Pehh…gua dah start merepek. Jangan layan. Huahahahahahhh…

Sudah-sudah lah tu. tak puas hati, cakap la depan-depan okay? Maksud aku, kalau tak puas hati dengan aku la. I am sorry for everything. Line tak berapa kuat nih so aku tak dapat nak blogwalking sangat. Ada yang dapat pun tak dapat nak drop komen. Gua nak rehat, makan, tidur puas-puas hari ini sebab esok mahu jalan jauh. Eh alamak, cakap pasal jalan jauh, beg tak kemas lagi. Waaaa….

3 comments:

~::Iffat @ Wonderfatts::~ said...

macam cerpen..wahahah

ada said...

ahahah, grammar salah pon janji paham,.

weh, ko keje jalan je ye?? adus jeles!

seimura said...

hahahah, betul ke macam cerpen bro? hak hak hak.

Wahahaha. mana ada jalan je cik ada. sekali sekala je ni. hahah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...