24 July 2010

Matrouh : Pantai Rommel dan Hamam Cleopatra

Sambungan...

12 Julai 2010 - Isnin

Selepas bergambar di Muzium Rommel, kini tibalah masa yang dinanti-nantikan. Mandi laut!!! Yahoooo!!!!









Sebelum mandi laut kami bertujuh naik banana boat dahulu. Best wo! Sorry, pic on the banana boat is not available to appear at this blog. Muahahaha!! (macam salah english aku tu. ah biar la. agagaga). Part paling best adalah apabila kami yang duduk atas the banana 'dijatuhkan' oleh bot. OMG! Air masuk hidung. Pedih, pedih. Ngahahaha.

Lepas round2 laut dengan banana boat, baru la kami bermandi-manda. Weeeeeee~ Best gilerr. Airnya sejuk dan jernih. Dan Pantai Rommel ini memang cantik!


1.30 pm : Pulang ke penginapan.
- Aku sempat tidur kejap sementara tunggu turn bilik air. Muahaha.

5.30 pm : Menuju ke Hamam Cleopatra.

Patung Cleopatra.


Jauh jugak menapak.

Petang-petang ramai lak orang. huhu.


Nun di sana itulah terletaknya Hamam Cleopatra.



Penat lah pulak. Sambung nanti lah. Ahahahaha. Tata.



5 comments:

Tawel Sensei said...

Fuh gua lama dah tak mandi laut. Rasanya sudah 7 tahun. Tapi, birunya Lautan Mediterranean tu!

seimura said...

Ekekeke. Tujuh tahun? Tempoh yang sangat lama tu encik Tawel. Yep memanmg cantik birunya tu. Weeeeee~

.alie. said...

sob3..nama je pergi pulau tapi air dia yang lawa tak sentuh langsung tau..


dengki tgk gambar ni.

Faarihin said...

wah.. bestnya.. bila nak bawak sy pi jenjalan ni.. huhuhu.. (^__^)

seimura said...

Lah. Kenapa ko tak sentuh langsung airnya Alie? Rugi sungguh. hahaha.


Ok Faarihin kena tunggu aku balik Malaysia la tahun depan. Hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...