29 July 2010

Wow! KAKA duduk sebelah aku dalam bas!!

Assalamualaikum...

Sempat lak aku update blog ye hahaha. Kat cc di Kaherah ni. Mesyuarat habis tengah hari tadi so petang aku meronggeng keluar melepak di cc. Weeeeee~

Peh tajuk mesti mau gempak kan? Hohoho. Ini bukan mimpi tapi realiti beb! Tapi tajuk salah sikit. Bukan bas tapi tremco. Haha. Ceritanya begini. Jeng jeng jeng....

Pada suatu pagi yang hening aku menaiki sebuah tremco dan duduk seat belakang sekali. Aku di Hayyu Sabiek mahu menuju Hayyu 'Asyir. Tak la jauh sangat, tambang 75sen je. Tapi aku mana la mahir sangat kawasan Kaherah. Ngeeee~

Eh lari tajuk haha. Tak lama tu ada seorang jejaka arab masuk duduk sebelah aku. Sekali pandang sejibik Kaka siot! Kening dia, hidung dia. Ahahaha. Bro, mintak nombor telefon boleh? Ekekeke.

Bengong je. Ok la babai. LAlalalala~

7 comments:

~::Iffat @ Wonderfatts::~ said...

owh..mengurat jugak?? no tipon saya tanak amik? saya ada kakak..hahah

seimura said...

Auchhh. Tak ada la mengurat. Saje je wat ayat gempak. Ahahahaha.

Tawel Sensei said...

Ceh, pantang tengok lelaki berdahi licin!

seimura said...

Wahhh aku tak perasan pula dahi beliau licin ke tak. Muahahaha!!!

aminmenulis said...

Ohoo.. Kalau tau tadi, bleh sound dalam mesorat. hehe.. nasib baik ana ada kerja td.. Hui3..

ada said...

cet! sikit gle cte ko,. aku baru nak layan,. lol, ko lenkali kenal2 je la,. bukan senang dah nak jumpa...

seimura said...

Errr diam-diam sudah encik Amin. Kui3.


Ahahaha. Aku update ringkas je la Ada. Tu pasal sikit je cerita. Hohoho.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...