13 August 2010

Selawat Nur

اللهم صل وسلم على نور الأنوار وسر الأسرار وترياق الأغيار ومفتاح

باب اليسار سيدنا ومولانا محمد المختار و آله الأطهار وأصحابه الأخيار 

عدد نعم الله وإفضاله

Ini adalah selawat nur. Aku publish atas permintaan seorang rakan di shout box aku kat sebelah ni. Moga bermanfaat buat semua. Maaf la tak ada baris sebab huruf jawi  (arab) yang di install kat laptop aku ni tidak disertakan baris. Ngeeee. Maaf. Sebarang pertanyaan boleh hubungi aku di alamat emel racunsakti@gmail.com. 
Selamat beramal
 .

 

5 comments:

fiD said...

macam mana nak baca, baris xdok, huuu

fiD recently posted... Isap Batang Di Bulan Puasa ! Gay ?

ber_u_wang said...

kalu ada yg dah di rakam kan best ..

Solehah said...

nak mintak makna boleh?

Faarihin said...

cik seimura buatlah baris.. print dulu pastu bariskan aje guna tulisan tangan pastu scan lah.. amacam? boleh? hehehe.. (^__^)
nak makna dia juga..

seimura said...

Baiklah, baris dah ditambah dan makna pun ada cuma mungkin makna tak berapa tepat. Maaf ye. Try juga cari yang dirakam tapi tak jumpa la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...