07 April 2010

Baru Nak Jawab Tag

Assalamualaikum.


Tag ini dah lama gila, aku baru nak jawab. Dah lapuk kot? Ahahaha. Takpe lah. Layan je lah tag daripada Fid dan Amirah ini.


1- Anda Rasa Anda Hot?

Tak la hot sangat kot? Suam-suam kuku je. Huhuh.


2- Upload wallpaper PC/ laptop yang anda sedang gunakan sekarang.

Aku bukan print screen. Tibai je lah. Haha.



3- Cerita pasal gambar.

Nama beliau Shinda Seimura. Salah satu watak samurai dalam manga dan anime Kyo Samurai Deeper.


4- Bila kali terakhir anda makan pizza?

Tak ingat.



5- Lagu terakhir anda dengar?

Pagi Yang Gelap (Hujan).



6- Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

Main rambut.



7- Selain daripada nama anda sendiri, anda dipanggil nama apa?

Along, Puteri, Putri, Seimura, CT, Nur.



8- Tag lagi 8 orang.



9- Siapa orang nombor 1 pada anda?

Faarihin yang comel dan manja. Teman blogger yang best dan sporting. Tapi beliau dah lama tak update blog. huhuh.



10- Katakan sesuatu mengenai orang nombor 5.

Sudah bertukar status menjadi suami orang. Tahniah bro Sham.


11- Nombor 3 ada hubungan dengan siapa?

Beliau merupakan adik angkat kepada abang kacak beliau. Heheh. Hohoho jangan marah Mint!


12- Bagaimana dengan orang nombor empat?

Encik Kawie merupakan teman sekatil serumah Encik Hisham sebelum Encik Hisham berkahwin.


13- Pesanan kepada orang nombor 6.

Berhati-hati di jalan raya.


14- Kata-kata cinta untuk orang nombor 2.

Masih ingatkah dikau kisah itu? weeeee~


15- Adakah orang nombor 7 dan 8 ada persamaan?

Kedua-duanya berjantina lelaki.


16- Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda.

Amirah :
- bersemangat tinggi
- seorang student
- berzodiak Leo
- orang Pulau Pinang
- simple dan cool

Fid:
- study di Sarawak, final year
- lahir pada tahun 1989
- anak jati Johor sama macam aku
- anak bangsu yang manja. hak hak.
- cool dan mysterious. hohoho.


17- Perasaan anda ketika menyelesaikan tag ini.

Terasa diri begitu muda. (hoh??)


Sekian terima kasih. Kepada yang di tag, tak wajib jawab pun. Nak jawab boleh, tak mahu jawab pun tak de hal.




7 comments:

jane said...

kisah apa wei..yg mane?????
ahhaahhaahhh

seimura said...

[ jane ]

ala...kisah silam kita berdua yang dikongsi bersama. ekekeke... ;)

amirah said...

tq jwb tag :)

Faarihin said...

pergh.. nama first tu..
hahaha.. adoi..

apa2 pun tqlah sudi mengetag saya..

nanti ada masa sy jawab yer..

wah.... rinduuunya pada seimura ni..

mana tau saya comel n manja ni.. hahaha.. =P

seimura said...

[ amirah ]

hehe sama-sama. :)


[ Faarihin ]

haha saje je nak bagi nama first. weee~

sama-sama. heheh.

tak pe. take ur time. hihi.

rindu juga sama Faarihin. ;)

ekekeke.. tengok blog dah tahu. hohoho.

Tawel Sensei said...

Aha aku kena tag rupanya. Terima kasih banyak-banyak, tapi aku tak main tag :P

Aku nak tanya, kenapa sejak akhir-akhir ni, entri kau ni semuanya selang jauh-jauh? Aku rasa susah nak baca sikit la.

Contohnya, kau buat begini:

4- Bila kali terakhir anda makan pizza?

Tak ingat.



5- Lagu terakhir anda dengar?

Pagi Yang Gelap (Hujan).

----
Aku rasa patut kau buat begini kot:

4- Bila kali terakhir anda makan pizza?
Tak ingat.

5- Lagu terakhir anda dengar?
Pagi Yang Gelap (Hujan).


Sekian adanya.

aleen adela akoo ^_* said...

weehu!!wah2...pasnih hamek gamba kat area sungai gangga plak eyh.hu3 :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...