25 August 2016

Naim 10 Bulan

Assalamualaikum.  

    Kali ini aku sertakan gambar Naim ala ninja setelah berbalut. Hehe. Gambar kaki dan tangan Naim dengan luka eczema aku tak dapat nak tangkap. Susah oii. Pantang balutan dibuka, mula lah tangan dia nak menggaru. Mustahil dapat ambil gambar.

      Bila pegang tangan dia, dia gesel-gesel kaki atas kaki dia sebab gatal tapi tak dapat garu. Tenaga dia kuat oi, susah dipegang. Time dia meronta keraskan badan, berpeluh jugak nak handle. Ahahah. Memang kena dua orang dewasa 'buat' dia. Kalau kat klinik atau hospital ni, kena dua orang nurse lah handle. Hahaha.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...