27 June 2013

Tidur

Assalamualaikum.

Aku baru perasan bulan Jun ni aku belum post apa-apa entri baru. Bajet busy sangat la kah kah. Kali ni aku letak gambar-gambar Jannah tidur wiwiwi. 












Tidur atas pangku lepas menyusu. Masa ni kat rumah MIL. Umur Jannah masa ni 3 bulan 5 hari. :)



Ok ini antara gambar terawal lepas aku beli handset baru hahaha. Bulan lepas jugak, Mei.



Ehem-ehem, tengok stokin dia, ada kumbang. kikiki.




Ni pun atas pangku. Hiks.




Senyum time tido dalam buai.




Baju kot tidur drypers.




Dalam kereta on the way nak balik JB dari Tenggaroh. Atok dan nenek belikan gaun ni. 




Ni masa balik rumah tok dia kat Maokil awal bulan 6 hari tu.



Balik dari klinik ni kalau tak silap aku. Masa check up 4 bulan.



Masa ni rambut masih tak tumbuh banyak. Kat Maokil jugak ni. Umur 3 bulan.




Wah ini lagi klasik. Masa umur empat hari. 





Ok dah sudah. Bersambung. hihi.

4 comments:

babybugmumshop said...

comelnyaaa baby..macam2 aksi..paling suka time dia senyum tu :)

nur firhan said...

masa motak tu macam hasya betul!

Mohd Shafwan said...

anak ke berapa tu

Seimura said...

@babymugshop hehe kecik lagi aksi tido masih belum pelbagai.

@nur firhan
Hehe itu lah boleh sama lak rupa diorang.

@Mohd Shafwan
Anak sulung. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...