20 February 2011

Update from My Hometown

Assalamualaikum...

Salam hari Ahad dari bandar Labis, Johor. Hihi.Aku di bandar Labis. Di rumah tiada internet, jadilah aku katak di bawah tempurung, Hoho. CC di Felda aku tu pula tiada internet, Hampeh.

Asalnya tujuan utama aku nak mencari internet adalah kerana nak isi borang lapor diri. Pelajar Johor yang belajar di Mesir yang dah dibawa pulang ke Malaysia dikehendaki isi satu borang dan hantar ke emel YPJ.

Aku selamat tiba di tanahair pada Isnin lalu, 14 Februari 2011. Maaflah aku tak sambung cerita hari-hari terakhir di Mesir iaitu di Iskandariah dan tak cerita juga hari-hari di Jeddah. Aku memang ada tulis di Word tapi macam dah terlampau basi nak post kat blog aku ini. Huahuahua.

Dah tak ada idea nak tulis apa. Lagipun aku kejap je ni. Babai.

3 comments:

iffat said...

Assalamualaikum ustazah.. alhamdulillah dah smpai, dan yg bestnya, dah nk kna panggil balik kan? so mcmana tu? mas tgh buat promotion tu, 85% discount.

aminmenulis said...

Wah.. dah ada di tenang, labis. aritu nampak cam kamu je seimura. Kita satu flight kan? hehe..

Seimura said...

iffat: Waalaikumussalam bro. AlhamduLillah. Telah berada di Mesir semula sekarang ini. Hehe.

amin: Betul ke Seimura yang Amin nampak tu? Jangan-jangan salah orang tak? Hehe. Yup kita satu flight hari tu dan saya nampak amin. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...