05 October 2010

Tabiat Huduh Time Pedicure??


Assalamualaikum..

Oh ini bukan pedicure yang dibuat di spa atau salun (salun? Ada ke?). Paling penting bukan orang lain buatkan pedicure tapi diri sendiri. Kuing3. Pernah ke kalian lakukan pedicure? Hohoho.

Pedicure yang aku maksudkan adalah pedicure yang sempoi sahaja tanpa mengilatkan kuku kaki dengan bahan tertentu. Heheh. Just bersihkan kotoran pada kuku, potong kuku dan ‘asah’ kuku. Tak sesuai pula asah kuku. Apa nak panggil eh? Ah apa-apa saja lah.

Nak tanya sikit. Kui3. Pernahkah atau selalu kah korang, masa bersihkan kotoran di kuku kaki, time cungkil-cungkil kotoran (ayat macam pengotor ke haha), then bila dapat keluarkan, korang menghidu bau kotoran itu? Kah kah kah, aku selalu buat begitu ok? Dah tahu baunya kurang menyenangkan tapi tetap nak hidu juga. Muahahaha. Ini adalah tabiat huduh semasa kerja-kerja pedicure dilakukan. Hak hak hak.

Hahahah poyo kut entri aku ni. Ahahaha. 



8 comments:

amirah said...

hhahaha...xyah cover2 dah

.alie. said...

FINE.

i'm da one of them..
hahahaha

ada said...

senget!!! aku ingat benda tu tak normal,. rupanya normal,. ahahahah

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

hahaha geli pulak bila terbayang.

Faarihin said...

hahaha... lumrah alam.. semua orang akan buat cam tu..

Seimura said...

>> Amirah
yep betul tak payah cover2 hahahaha.

>> Alie
Yes kita geng. hak hak hak...

>> Ada
Adakah kau tergolong dalam komuniti normal ini? Ekeke..

>> Rai
Muahahaha jangan bayangkan. ahaks.

>> Faarihin
Ini bermakna Cik Faarihin buat juga. hehehe..

suria05 said...

entry ko yg ni klaka gile....hahahahahahaha...=)))

Seimura said...

>>suria
hahahah. so adakah kau melakukan perkara yang sama? ahaks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...