10 May 2010

Kerana Aku Adalah Gay!!!

" Wo! Tak sangka la Yulia Volkova suntik botox kat bibir. Konon nak nampak sexy la tu. Tapi hasilnya tak cantik langsung! Pada hal muka dia tu punya lah comel macam anak patung. Sayang betul la."

" Huh?! Sejak bila kau minat dia? Bukan ke kau selama ni layan rock heavy metal je?."

" Haaa??? Tak semestinya. Aku layan je semua music."

" Jom layan klip video Drive, Incubus. Macho gila vocalist dia si Brandon tu."

"Hah?! Aku salah dengar ke ni? Kau tahu tak pernyataan kau ini boleh di salah anggap? Hanya golongan gay je akan cakap macam tu. Ngeeeee"

"Uik? Habis kau layan Red Hot Chillie Peppers tu apa tak gay ke?"

"Apa kaitan RHCP dengan gay pulak ni?"

"Dah tu apa kaitan Incubus dengan gay?"

"Entah aku pun tak faham apa tah yang kita cakap ni. Yang pasti aku lelaki sejati."

"Ceh, macam la kau seorang. Aku pun lelaki sejati"




Sekian. Ini adalah entri merepek, tiada kaitan dengan yang hidup ataupun mati.

4 comments:

miNt said...

ak les.


hahahahaha..;DD

hai selamat berkenalan.

fiD said...

apa ko bincangkan tue? hohoho.. ngeee,, xpaham lol

Ms.Independant said...

aku ske lagu vanilla twilight!
huhu

:P

seimura said...

[ mint ]

Wo! Ye, salam perkenalan disambut. Heheh.. :p



[ fid ]

Ahahahaha tak payah faham lah fid. Entri merapu lagi merepek je. lol..



[ Ms. Independant ]

Eh ko cerita apa je tetiba ni farah? huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...