22 October 2016

Naim First Birthday - ummi with Qissara Zara

Assalamualaikum.  

   Alhamdulillah Naim dah berumur setahun tanggal 20 Oktober baru ni. Kejap je masa berlalu. Rasa macam baru hari tu habis pantang. Ceh. Kakaka. 
 
   Sambut sekadarnya je di Marrybrown.
Kek tempah. Kek coklat lembap RM80.
      

       Baju cantik yang aku pakai from Qissara. Baju kurung menyusu yang sangat cantik, tak perlu iron, dan kain material sejuk tak panas. Bab tak perlu iron tu paling aku suka. Faham je lah dah ada anak kecil ni masa untuk bersiap nak keluar perlu diminimakan. Kalau tak, serba serbi lambat. Hahaha. 

   Aku pakai saiz M untuk baju ni. Rasanya ada lebih 10 pasang kurung menyusu Qissara yang aku dah pernah beli sejak tahun 2015 termasuk Qissara Zara. Saiz S, M dan L. Sampai aku mengandung 8 bulan pun masih muat pakai baju Qissara ni. (Naim lahir 35 minggu). 

   Menariknya baju Qissara ni boleh mix dan match dengan seluar, palazzo atau skirt warna lain. Tak semestinya kena pakai sepasang. Tudung atau shawl pelbagai warna pun boleh matching dengan baju Qissara ni. 

   Dengan baju menyusu Qissara, amat mudah untuk menyusukan anak walau di mana saja termasuk NIP (nursing in public). 

    Ada poket di sebelah kanan. Biasanya baju kurung siap mana ada poket. Kebanyakan jubah pun tak ada poket. Tapi Qissara ada poket. Terbaik. 

    Qissara Zara memang cantik menarik kau memang the bomb! 

4 comments:

Qissara said...

Thank you ❤❤
Happy Birthday Naim.

Qissara said...

Thank you ❤❤
Happy Birthday Naim.

Seimura Shinda said...

Terima kasih juga qissara

Noraini Saleh said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...