25 November 2010

Akhirnya Telah Ku Temui

Assalamualaikum..

Setelah sekian lama ku mencari, akhirnya dapat juga ku temu 'si dia'. Auchh gedikkss!! Please jangan salah faham. 'Si Dia' bukan lah seorang insan atau seekor haiwan. Hoho.

Aku ni ada masalah 'terlupa password'. Hahahah. Banyak sangat akaun kat internet ni ntah apa-apa tah aku rajin sign up. Dan password setiap satu berbeza pula tu, tak ada yang sama. Itu pasal lah boleh lupa. Pandainyaa.. Uhuks. Tapi sekarang ada juga beberapa akaun yang menggunakan password yang sama. Kali ini juga aku telah mencatat di tempat rahsia (ceh) semua password aku. Ngahahah.

Hari ini birthday Sarah, 25 November. Happy birthday to you Si Sagittarius. Ada buat makan-makan ke kat rumah baru? Weeee haha.

Aku sebenanrnya dah lupa nak tulis apa. Tadi macam banyak idea. Tak pe lah, lain kali je aku update lain. And blogwalking sekali. ok tata~

4 comments:

ber_u_wang said...

lorrr lupa password lak

Faarihin said...

singgah.. hahaha.. lama tak menyemak kat sini.. apa khabar boss??... moga sihat2 aje deh.. huhuhu.. (^__^)

Kamil ace[tm] said...

sme la, biasa lupe password
haha

Seimura said...

Tu la Uncle, banyak sangat benda nak kena ingat. cehh. :P

Khabar baik je Faarihin. Sejuk dah sekarang ni... huhuhu.

Ehehehe encik kepala berapi pun ada masalah yg sama ye kui2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...